Gratis samenvatting whitepaper: Beheer van vloeibaar afval optimaliseren

Dit whitepaper helpt u om:

  • Duidelijke en gerichte richtlijnen te volgen betreffende het optimaliseren van werkstromen voor het uitzuigen van luchtwegen, chirurgisch vacuüm en infectiebeheersing.
  • Te begrijpen wat de criteria zijn voor een op bewijsmateriaal gebaseerde en effectieve evaluatie.
  • Te lezen wat de algemene misvattingen zijn over beheer van medisch afval en hoe deze tegen te gaan op basis van feiten en aanbevelingen.

"15% of all medical waste is hazardous or infectious. Therefore safe handling throughout the collection and disposal process is of utmost importance." JCI, 2017

Een recent door JCI* (in samenwerking met Medela) gepubliceerd onderzoek onderstreept het belang van vloeistofopvangsystemen en biedt een overzicht van de huidige staat van vacuümuitrusting zoals opvangzakken, hydrofobe filters, vacuümpompen. Verder geeft het advies over het verkleinen van risico's bij beheer van vloeibaar afval.

Onze samenvatting van het whitepaper geeft een overzicht van de hoofdpunten uit de publicatie van JCI. Het volgen van een handvol aanbevelingen kan helpen besmetting te voorkomen en biedt zorgverleners en patiënten daardoor grotere veiligheid.

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

*JCI = De Joint Commission International, https://www.jointcommissioninternational.org/