healthcare professionals in the OR

Chirurgisch vacuüm & uitzuigen van de luchtwegen

Betrouwbare zorg met langdurige prestaties.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Producten

Chirurgisch vacuüm

Vacuümpompen worden tijdens en na operatieve ingrepen gebruikt voor het verwijderen van operatievloeistoffen, weefsel (inclusief botweefsel), gassen en lichaamsvloeistoffen. Medela biedt zeer veelzijdige, betrouwbare en veilige pompen die gemakkelijk te gebruiken zijn en alle toepassingen dekken.

Dominant Flex en Basic chirurgische vacuümpompen

De Dominant Flex en de Basic zijn ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken en medische praktijken en zijn de ideale medische vacuümpompen voor alle toepassingen.

Meer informatie

Vario 8 en Vario 8 c/i laagvacuümpompen

De Vario 8 en Vario 8 c/i zijn allround laagvacuümpompen voor gebruik in ziekenhuizen en poliklinieken. Ze zijn veelzijdig, betrouwbaar, mobiel en geschikt voor een breed scala aan toepassingen met een laag vacuüm.

Meer informatie

Ontdek hoe onze oplossingen optimaal kunnen aansluiten op uw toepassingen.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Vrijmaken luchtwegen

Bij het vrijmaken van de luchtwegen worden secreties verwijderd uit de ademhalingswegen. De pompen van Medela voldoen aan de hoogste internationale normen en de eisen voor een zorgvuldige toepassing: een snelle vacuümopbouw, volledige betrouwbaarheid en een stille werking.

Clario vacuümpomp voor de luchtwegen

De Clario vacuümpomp voor de luchtwegen biedt gebruiksvriendelijke, uiterst mobiele zuigfunctionaliteit voor patiënten bij wie thuis de luchtwegen uitgezogen moeten worden. Clario is de vacuümpomp voor de luchtwegen voor snelle verlichting door stille uitzuiging van een tracheotomie.

Meer informatie

Clario Toni pediatrische vacuümpomp voor de luchtwegen

De Clario Toni is een uitzuigpomp voor de bovenste luchtwegen die speciaal is ontworpen voor pasgeborenen en baby's met diverse ziekteverschijnselen. Door de zachte vacuümkracht worden de luchtwegen van kinderen snel vrijgemaakt van secreties, voor onmiddellijke opluchting.

Meer informatie

Neem vandaag nog contact met ons op

Kijk hier voor uw lokale Medela kantoor en alle contactinformatie.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP